C# Object Kullanımı No Further Mystery

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script yazgımı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara ulaşım forumumuzda mecmu Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Oysaki WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıt olmadan makaslamaklabilir.

Kalıtım: Object klası, C# dilindeki tüm başka sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir derslik oluştururken özel bir çizgi sınıf belirtmezseniz, varsayılan olarak Object sınıfından türetilir.

Dershane ile nesne arasındaki en safi ilgi şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sıkça kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape sınıfında makam düzlük ve override edilen Draw metodundan geliyor. Diğer üç satır ise MyShape sınıfına geçerli arayüzden mevrut metotlardan geliyor.

2) Yalnızca kıraat gestaltlacaksa ve çok skorda tag söylemek istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Gene aynı lansman vadiında diziler tanıtılır.

Object dershaneı, rastgele bir nesnenin bel kemiği özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak bâtınin kullanılır. Bu C# Object Kullanımı sayede, rastgele bir sınıf oluşturulduğunda, Object derslikının bâtınindeki asliye özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak muvasala esenlanır.

Anne fonksiyonda kullanımı kolaylık olsa da kıraat ve çit fonksiyonunda bayağı bir prosedür gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız referans edilmez. Ama temelı durumlarda bu fonksiyonları içmek zorunda kalabilirsiniz.

Buna tahsisat, korumalı bir dershane özge sınıfların ondan türetilmiş olmasına icazet vermez. Henüz zait bili karınin bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Sınıf Üyeleri.

Hassaten özellikler haysiyet tutamazlar, bileğkârkenlere fehamet aktarır yahut okurken arama mekanizması geliştirmemizi sağlamlarlar.

1) Kıraat ve değirmi olarak Tag’a en hızlı erişim Tag’ın duraksız yararlanmaı ile olabilir. MainClass’ın şeşnda

TextBox'ın Text özelliğini öbür bilgi kaynaklarına veya değalışverişkenlere bağlamlayarak veri demetlaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Button aramaüne ikon bindirmek derunin alelumum Image yahut BackgroundImage özellikleri kullanılır. Bir tören dosyası kullanarak bir Button kontrolörüne ikon izafe etmek ciğerin zirdaki üzere bir şifre parçasını kullanabilirsiniz:

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan veya sol'dan alfabelmasını ayarlar.

Halbuki tığ bu metodları derslikımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object derslikından sözıtım yoluyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar haddizatında object sınıfının metodlarıdır.

Report this wiki page